Nyhed

Annasaid får ny bemanding

Aarhusianske Annasaid har netop fået tre nye medlemmer

Det aarhusianske band Annasaid spiller i løbet af denne måned på de største scener på de tyske festivaler Dockville i Hamburg og Highfield ved Leipzig. På scenerne vil bandet være i besiddelse af ny bemanding.

Guitarist Mathias Pedersen-Smidt og trommeslager Johan Sylvest har begge valgt at forlade bandet på grund af en til tider hektisk koncertkalender med mange udenlandske jobs oven i krævende studier, som begge i stedet har valgt at fokusere på.   

Derfor vil forsanger Martin Sahlertz og bassist Jesper Jensen fremover være i selskab med tre nye medlemmer, som er Andreas Boesig på trommer, Emil "Sylle" Silvester Jakobsen på guitar og Mads Buhl Henriksen på backup-vokaler, keys og percussion. Andreas og Emil er oprindeligt fra deres fælles projekt EkkoEgo og Mads er fra bandet Beatspeech.

Forsanger Martin Sahlertz udtaler i en pressemeddelelse:

"Den nye bandsammensætning vil gøre os endnu mere dynamiske og vores musikalske univers, vil få helt nye dimensioner tilføjet. Vi er rigtig kede af at Johan og Mathias har valgt at træde ud af bandet, men vi glæder os helt afsindigt meget over at få de tre nye med". Samtidig lover Sahlertz, at der vil udkomme en ny single til efteråret, som bliver forløber for bandets andet album, som forventes at blive udgivet i 2012.

Debutalbummet "Jua" blev udgivet i 2010 og modtog halv plade i form af tre ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen.

Det oprindelige Annasaid optrådte for sidste gang lørdag den 6. august på Den Grimmeste Festival. De resterende medlemmer og den ny bemanding har sat kurs mod Tyskland. Og tour-planen for den kommende måned ser ud som følger:

14. august Dockville Festival (Hamburg, Tyskland)

20. august Highfield Festival (Leipzig, Tyskland)

31. august Café Video (Gent, Belgien)

01. september Bar Du Martin (Bruxelles, Belgien)

02. september Paradiso (Amsterdam, Holland)

03. september Uckelrock Festival (Bruxelles, Belgien)

 

 
ANNONCE