Nyhed

Beth Hart og Joe Bonamassa samarbejder

Den amerikanske sangerinde og guitar-virtuos arbejder sammen og udgiver et album til september

Den amerikanske sangerinde Beth Hart og den ligeledes amerikanske bluesrock-guitaristen Joe Bonamassa er to af nutidens større rockpersonligheder. I et års tid nu har de to barslet med et fællesprojekt, der er sat til frigivelse i slutningen af september måned.

Fællesprojektet er et album med titlen "Don't Explain", som indeholder fortolkninger af klassikere fra blandt andre Billie Holiday, Aretha Franklin, Etta James, Bill Withers, Ray Charles, Tom Waits og Delaney & Bonnie.

Fredag den 12. august kan fans gratis downloade en smuglytter på albummet ved at signe op på Hart og Bonamassas officielle hjemmeside.

Albummet "Don't Explain" er blevet skabt under tæt samarbejde med Bonamassas faste producer Kevin Shirley, som blandt andre har produceret for Led Zeppelin og Black Crowes. Backingbandet består af trommeslager Anton Fig, guitarist Blondie Chaplin, bassist Carmine Rojas og Arlan Scheirbaum på keys.

I den kommende weekend vil Beth Hart stå på RytmeHans-scenen på Danmarks Smukkeste Festival – helt præcis lørdag den 13. august klokken 21.30.

Mandag den 26. september udkommer "Don't Explain" på Provogue Records via Target Distribution i Danmark.

Tracklisten til "Don't Explain" lyder som følger:

01. Sinner's Prayer
02. Chocolate Jesus
03. Your Heart Is As Black As Night
04. For My Friend
05. Don't Explain
06. I'd Rather Go Blind
07. Something's Got A Hold On Me
08. I'll Take Care Of You
09. Well, Well
10. Ain't No Way
ANNONCE