Albumanmeldelse

Akustisk Bonamassa: Ny kort – samme kabaler

Live at The Carnegie Hall – an acoustic evening, 2 dvd - Joe Bonamassa

Joe Bonamassa

Live at The Carnegie Hall – an acoustic evening, 2 dvd

GAFFA – alt om musik

Joe Bonamassa fortsætter sit udgivelses- og arbejdsraseri med en ny akustisk liveoptagelse. Denne gang i Carnegie Hall i the Big Apple, og med noget anderledes besætning end sidste akustiske epos i Wien med svensk drejelire m.v.: Denne gang har han teamet op med australsk soulkors-trio, The Hooters' Eric Bazilian på mandolin m.v., den egyptiske percussionist Hossam Ramzy og ikke mindst den kinesiske cellist og erhu-spiller Tina Guo – ud over vanlige bandmedlemmer.

På den ene side kan man altså ikke beskylde Bonamassa for ikke at prøve nyt – på den anden side er det fortsat hans eget bagkatalog og ikke mindst bluesstil, der udgør rygraden i materialet, og det virker ofte begrænsende: F.eks. med Ramzy, som tidligere har beriget indspilninger med Page/Plant og Peter Gabriel, men som aldrig får ægte bevægelsesfrihed i denne begrænsende ramme.

Bedst fungerer Tina Guo, til tider en overophedet ”drama queen”, men i det virkelig fingerferme samspil med Bonamassa i Hummingbird med et slid, sved og kontakt, der trækker helhedsindtrykket op.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem