Nyhed

Birk Storm udgiver gratis ep

De næste 14 dage kan man downloade danske Birk Storms ep gratis

Som vi tidligere har skrevet her på GAFFA, er Birk Storm klar med en ny ep. I dag er nyheden at ep'en kan downloades gratis de næste 14 dage.

27-årige Birk Storm er en elektropop-funk-sanger og producer. I 2009 producerede og udgav han debuten "I Don't Care", og nu kan hans nye ep "My Girl" downloades kvit og frit.

Den anmelderroste debut "I Don't Care" indeholder tre numre, som ved sin udgivelse blev spillet på landsdækkende radio. To af numrene var endvidere med i den danske film "Min Bedste Fjende".

"I Don't Care" blev tildelt fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Simon Christensen, som blandt andet skrev: "Nummer for nummer er pladen flot produceret med vægt på den offbeat, synth-elektro rytmik, som gør Birk Storm til et frisk, nyt pust på scenen. Der er referencer på tværs af pop, elektro og hiphop, mens fragmenter af melodi og piano er placeret længere nede i lydbilledet, og nogle numre er oplagte til radio og club (også nogle af de remixes, som allerede findes gennem Vuf Records, der i øvrigt cd-debuterer med udgivelsen)".

Ep'en "My Girl" indeholder fire numre, som alle er produceret af Birk Storm i samarbejde med mikseren Saqib, som også har været med inde over Malk de Koijn, Outlandish og Bikstok Røgsystem, og René Cambony, som har arbejdet sammen med Fallulah, Outlandish og Blue Foundation.

Nu er Birk Storm igen i studiet for at lægge sidste hånd på sit kommende og andet album, som bliver sendt på gaden i foråret 2012.

Du kan downloade ep'en "My Girl" via Birk Storms hjemmeside.

Tracklisten til "My Girl" lyder som følger:

1 "My Girl"

2 "Hunt Them Down"

3 "Don't Crash Your Bones"

4 "My Girl (Club remix)"

Du kan finde mere information om Birk Storm og give din mening om ep'en "My Girl" via Facebook.

ANNONCE