Nyhed

Se Kaiser Chiefs på GAFFA TV

Da Kaiser Chiefs i november lagde vejen forbi Amager Bio, gav de om morgenen en Copenhagen Session i deres lastbil, som nu kan opleves på GAFFA TV

I en ny film i forbindelse med The Copenhagen Session kan man nu opleve Kaiser Chief på GAFFA TV. They Shoot Music Don't They satte nemlig Kaiser Chiefs stævne i gruppens tour-lastbil, da de ankom til Amager Bio mandag den 21. november, morgenen efter at gruppen ifølge GAFFAs anmelder Sten Kloppenborg havde leveret en fem stjernet koncert på Train i Aarhus. 

Nu kan resultatet af det møde ses på GAFFA TV, hvor Kaiser Chiefs først giver en smagsprøve på deres nyeste single "Kinda Girls You Are" fra albummet "The Future Is Medieval", og derefter kaster sig ud i en smuk version af Kaiser Chiefs-klassikeren "Modern Way" fra deres debut-album "Employment" fra 2005.

Få mennesker får øje på gruppen og kigger med udfra. Sådan kan man jo være så heldig lige at gå forbi en på alle måder uannonceret livesession med Kaiser Chiefs. Var du ikke en af de få, der oplevede den lille optræden, så kan du heldigvis se den lille omgang morgensang her:

ANNONCE