Nyhed

Thåström udgiver nyt i februar

Den svenske postpunklegendes nye album bliver mikset i Hansa Tonstudio

I efterhånden et stykke tid har den svenske postpunklegende Thåström antydet, at han har et nyt album på vej, og i dag har Razzia Records så offentliggjort både albumtitel og udgivelsesdato.

Sven Joachim "Pimm" Eriksson Thåström tog sine første skridt ind i musikbranchen med punkbandet Ebba Grön. Han, og dele af Ebba Grön, fortsatte derefter med gruppen Imperiet. Herpå begyndte han en solokarriere med albummet "Thåström" (1989). Hans solokarriere blev senere for en tid erstattet af gruppen Peace, Love & Pitbulls, som blev etableret i 1992 og opløst i 1997. Thåström har udgivet otte fuldlængde album under eget navn. "Kärlek är för Dom" fra 2009 er det seneste af slagsen.


Albummet har fået titlen "Beväpna Dig Med Vingar" – en titel, der giver visse associationer til Michael Strunges digtsamling "Væbnet Med Vinger" fra 1984 – og udkommer 15. februar. Albummet, som er produceret af Thåström og Ulf Ivarsson, blev indspillet i Stockholm sammen med blandt andre Niklas Hellberg, Pelle Ossler, Ulf Ivarsson, Michael Nilzén og Anders Hernestam. Michael Ilbert har mikset i det legendariske Hansa Tonstudio (Iggy Pop, David Bowie, Nick Cave) i Berlin.

Thåström spiller på VoxHall i Aarhus 7. marts og Vega i København 8. marts. Køb billetter via GAFFA Live.

ANNONCE