Nyhed

Kaiser Chiefs på vej tilbage – nu med mere guitar

Leeds-gruppen er på vej med deres fjerde album, som bliver mere guitarorienteret end vanligt

Efter en længere pause er Kaiser Chiefs i fuld gang med deres fjerde album. Daily Star har mødt Leeds-gruppen, og tilsyneladende bliver deres næste udspil mere guitar-orienteret end tidligere. Således fortæller trommeslager Nick Hodgson:

"Det går alt sammen i det rigtige retning. Vi har travlt. Vi har skrevet sange i lang tid, i omkring halvandet år. Det er bare gået i behageligt roligt tempo, fordi vi har haft masser af fritid. Jeg kan lide det faktum, at guitarerne er begynde at komme krybende tilbage, og det er spændende. Jeg kan lide alle slags musik, men når jeg hører noget, jeg kan lide, har det som regel højtlydende guitarer i sig, og jeg er begyndt at høre mere af den slags overalt."

Forsanger Ricky Wilson tilføjer: "Det er virkelig godt at arbejde igen. Plekter-salget går helt sikkert op."


Bandets gode ven, produceren Mark Ronson, der producerede bandets sidste album, "Off With Their Heads", har ikke produceret det nye album, men han har alligevel fået lov at høre noget af det nye materiale, og han er også tilfreds. Han udtaler:


"Det lyder forbløffende. Jeg var meget glad, da de spillede noget af det."

Kaiser Chiefs debuterede i 2005 med albummet "Employment", som blev et stort hit og rummede singler som "Oh My God" og "Every Day I Love You Less And Less". I 2007 udsendte de toeren "Yours Truly, Angry Mob", der blandt andet indeholdt hittet "Ruby", og i 2008 kom så "Off With Their Heads", som blandt andet bød på hittet "Never Miss A Beat".

Der foreligger endnu ikke noget om, hvornår Kaiser Chiefs har det nye album klar, men de spiller en række festivalkoncerter til sommer, blandt andet på Nibe Festival 1. juli.




 


 



 

ANNONCE