Nyhed

Nyt album fra Lenny Kravitz

Musikeren barsler med et nyt studiealbum, der udkommer til sommer

Lenny Kravitz, der har en omtrent 20 år lang international karriere bag sig, er nu ved at gøre sig klar til at udgive sit niende studiealbum, der gennem de sidste par år er blevet omdøbt et par gange.

Albummet har fået titlen "Black and White America" og er det første musikeren udgiver i tre år. Titlen er kommet til efter at arbejdstitler som "Funk" og "Negrophilia" af en eller anden grund var blevet forkastet.

"Jeg er virkelig spændt på, at alle skal høre musikken på "Black and White America". Musikalsk og tekstmæssigt, føler jeg, det er min karrieres mest anderledes album", siger Kravitz, der efter albummets udgivelse tager på verdensturné for at følge op på albummet.

Kravitz' tidligere otte albums har solgt over 35 millioner eksemplarer og indbragt ham fire Grammy-statuetter. Sangskriveren har ved flere lejligheder gæstet Danmark og senest var det Danmarks Smukkeste Festival, der lagde scene til en koncert med manden bag "Let Love Rule", "Are You Gonna Go My Way" og "Always On The Run".

"Black and White America" udkommer til sommer.


ANNONCE