Nyhed

Pavillonen i Grenå holder åbent hus efter ombygning

Det djurslandske spillested slår dørene op på søndag forud for koncerter med blandt andre Alphabeat

Det grenåensiske spillested Pavillonen har gennem efteråret gennemgået en omfattende ombygning for i alt 7,4 millioner kroner. Nu slår stedet dørene op for publikum til et åbent hus-arrangement på søndag fra 14-16. Det hele begynder med, at borgmester Jan Petersen (S) indvier den nye bygning.

Spillestedets leder, Jesper Jul, udtaler:

– Pavillonen har i løbet af efteråret 2010 været igennem en fantastisk ombygning af scene og backstage-facilliteter til kunstnerne. Da det er områder, der sjældent er åbne for publikum, har vi valgt at holde åbent hus i de nye faciliteter denne dag, så man som publikum, bruger eller blot kulturinteresseret har mulighed for at se, hvad det er, der er lavet om og opleve de nye faciliteter.

Jesper Jul fortsætter:


– Vi er blevet opdateret med større scene, nye træk, der kan bære op til fem ton på scenen, nye scenetæpper, mere strøm, nyt lydanlæg, ny lydmikser, nye backstage-faciliteter med sminkerum, køkken, bad med mere.

– Ombygningen har kostet 7,4 millioner, hvilket viser politisk mod i en udkantskommune til at satse på kulturel udvikling i en tid, hvor mange melder om krise.

Jesper Jul udtaler videre:


– Ombygningen er et fantastisk løft for kulturen på Djursland. Pavillonen er nu blevet opdateret omkring scenen, så faciliteterne nu er helt i top og med i den bedste skala i landet, samt et nyt lydanlæg i helt særklasse af mærket L'Acoustic med ny lydmixer, der også lægger sig helt i top. Forbedringer, der allerede har fået stor ros fra publikum og kunstnere.

Der har allerede været afholdt en række koncerter i Pavillonen efter ombygningen, og denne skribent har via egne ører konstateret, at der er tale om en markant forbedring af lyden, hvilket også var hårdt tiltrængt.
 
Pavillonen præsenterer dette forår arrangementer med navne som De Eneste 2, Simon Jul, Sigurd Barrett, Big Fat Snake, Moonjam, Monrad & Rislund, Lis Sørensen, Outlandish, Poul Krebs (der har turnépremiere), Queen Machine og ikke mindst Alphabeat (billedet), der giver deres eneste indendørs koncert i 2011 på Pavillonens nye scene.

Læs mere på Pavillonens hjemmeside

 


ANNONCE