Nyhed

The Gaslight Anthem til Århus

New Jersey-bandet lægger vejen forbi Voxhall til juni

Brian Fallon og resten af The Gaslight Anthem kommer 21. juni til København for at varme op for Foo Fighters på Refshaleøen. Men ugen inden kan gruppen opleves indendørs, når de lægger vejen forbi Voxhall i Århus.

New Jersey-bandet har senest udsendt albummet "American Slang", der ganske som gennembrudspladen "The '59 Sound" fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman. Om det seneste album skrev han blandt andet:

"Parallellerne til Bruce Springsteen er åbenlyse, og heartlands-rockeren har da også kvitteret for opmærksomheden ved at optræde med bysbørnene fra New Jersey. American Slang er en logisk opfølger til gennembrudsalbummet The '59 Sound fra forrige år. Lyden er større, med velklingende kor og højt til loftet. Men tempoet er ofte hæsblæsende, og Fallons raspende vokal står som garant for den autenticitet, der gør hele forskellen, når man forsøger at gå selveste "The Boss" i bedene".

Bandet har tidligere gæstet Lille Vega og har som nævnt endnu en københavnsk koncert planlagt. Men inden da kan The Gaslight Anthem altså opleves i Århus, hvor de vil gå på scenen i Voxhall 15. juni. Billetsalget er allerede i gang, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE