Nyhed

Darkness Falls udgiver ep til marts

Den danske pige-duo Darkness Falls er klar med debut-ep den 7. marts

Darkness Falls er en dansk duo, som tidligere var kendt under navnet The Josinea Room. Den ene halvdel af duoen er sangerinden Josephine Philip (th. på billedet), som tidligere har gjort sig bemærket i JaConfetti sammen med Ane Trolle. Den anden halvdel af Darkness Falls er bassisten Ina Lindgreen (tv. på billedet).

Lyden af Darkness Falls er inspireret af 60'er-rocken, med hang til masser af twang-guitar. De støvede og skramlede guitarflader er da også et af de overordnede temaer i duoens lydkollager, som samtidig henter inspiration fra countrymusikkens ærlige tilgang til tekst og melodi.

Numrene er indspillet i duoens eget lille hjemmestudie og bliver ifølge duoen selv skabt "med en udfordrende tilgang til musikken". De to piger står selv bag alle indspilningerne på den kommende debut-ep, hvor de også selv har siddet i producerstolen og drejet på knapperne.

Darkness Falls modtog i december 2009 Carlsbergsfondens mindelegat som "Årets Fund". I oktober sidste år skrev de kontrakt med det danske pladeselskab Fake Diamond Records samt Trentemøllers tyske selskab HFN.

Det er da også Trentemøller, som skal producere duoens første fuldlængde-album, som ventes at udkomme til efteråret. Trentemøller var blevet så forelsket i lyden på duoens første sange, at han tilbød at producere deres første album.

Indtil efteråret hvor duoen udgiver deres debutalbum kan man nu glæde sig over, at Darkness Falls udsender en ep d. 7. marts. Singlen "Hey!" fra ep'en kan allerede nu erhverves som digital download på diverse online musiktjenester.

Du kan desuden også høre små smagsprøver af numrene "Stranger Coming" og "Noise On The Line" via duoens Myspace.

 

 

 

ANNONCE