Nyhed

Giana Factory på Danmarksturné

Den danske pigetrio drager landet rundt i februar og marts

Et af de mere markante navne blandt de danske albumdebutanter i 2010 har været pigetrioen Giana Factory alias Loui Foo (billedet), Lisbet Fritze og Sofie Johanne, der fik fine anmeldelser for deres debutalbum "Save The Youth" og et stort radiohit med singlen "Rainbow Girl", som straks blev P3's Uundgåelige.

Pigerne har spillet en lang række koncerter herhjemme, senest som opvarmning for The Raveonettes, hvis Sharin Foo er en søster til Loui Foo, og i foråret bliver der endelig tid for dem til en decideret dansk turné.

Touren leder i øvrigt op til en vigtig tur til USA, da Giana Factory skal spille til den toneangivende branchefestival South By Southwest (SXSW) i Austin, Texas i marts måned. For tiden er de ved at planlægge andre amerikanske koncerter. Giana Factory er i øvrigt langtfra uvante med at spille i udlandet, hvor de allerede har turneret med Glasvegas, The Asteroids Galaxy Tour og Audiolux.

GAFFAs anmelder tildelte albummet "Save The Youth" fire stjerner og skrev blandt andet: "Denne kombination af kølige kvindevokaler, elektricitet og elektronik fortsætter albummet igennem, ofte med en let melankolsk tone, uanset om tempoet er højt, lavt eller medium og sikrer Giana Factory et udtryk, som er temmelig originalt, i hvert fald efter dansk målestok."
 
Giana Factorys turné bringer dem til følgende steder og byer:
 
12.02 – Forbrændingen, Albertslund
 
17.02 – Paletten, Viborg
18.02 – Voxhall, Århus
19.02 – Kulturstationen, Vanløse
 
25.02 – Kulisselageret, Horsens
26.02 – Studenterhuset, Aalborg
 
03.03 – Posten, Odense
04.03 – Lille Vega, København

Køb billetter via GAFFA Live

ANNONCE