Nyhed

Green Pitch på vej med tre ep'er

Den danske gruppe udgiver "Asleep" senere på måneden og følger den op med yderligere to ep'er i løbet af året

Den melankolske danske gruppe Green Pitch udgiver 24. januar den første af tre ep'er i 2011. Ep'en får titlen "Asleep" og kommer på vinyl og som download. Den næste ep får titlen "Awake" og er på gaden til maj, og den tredje ep kommer til efteråret.

Green Pitch debuterede i 2005 med albummet "Ace Of Hearts", som de fulgte op i 2009 med "La Jolla". Begge album præsenterede en stribe længselsfulde og drømmende sange med vokalisten Rex Garfields karakteristiske, lyse vokal som en central del af lydbilledet og fik fine anmeldelser, blandt andet to gange fire stjerner i GAFFA.

Siden udgivelsen af "La Jolla" har Green Pitch undergået en vis forandring, idet lineuppet er udvidet fra at være en duo alias ægteparret Rex Garfield og multiinstrumentalisten Ste Rasch til en kvartet, hvor guitaristen og altmuligmanden Reno Rasmussen og cellisten Ronni Bjørnum Bengtsson er blevet en del af bandet.


Siden "La Jolla" har Green Pitch desuden spillet længere turnéer i både Tyskland og Schweiz.

Green Pitch følger udgivelsen af den nye ep op med to koncerter på henholdsvis Speakeasy på Wray i København (1. februar) og på Studenterhuset i København (18. marts).

Tracklisten til "Asleep" er som følger:


You Caught My Eye
An Elephant's Mind
Erratic Day
No Reason Required This Love Has Expired
Slippery

 

ANNONCE