Nyhed

Halle Berry skal spille Aretha Franklin

Souldronningen har fået sit ønske opfyldt og skal nu portrætteres af Oscar-vinderen i en ny film

I september sidste år udtalte Aretha Franklin, at hun gerne så, at Halle Berry sagde ja til at spille hovedrollen i filmen om hendes liv, og det ønske er nu gået i opfyldelse. Det afslørede sangerinden på amerikansk tv i sidste uge.

Ifølge MTV er der blevet arbejdet på at få lavet en film om Franklins liv de sidste fire år, men sangerinden har ikke været tilfreds med de tilbud, hun har modtaget. Men nu ser det ud til at finanseringen er faldet på plads, og eftersom Halle Berry har sagt ja til hovedrollen begynder tingene at flaske sig.

I interviewet siger Aretha desuden, at hun har været i kontakt med både Denzel Washington og Terrence Howard, som begge er interesserede i at medvirke i filmen, der vil være baseret på hendes selvbiografi "Aretha: From These Roots" fra 1999.

Filmen vil højst sandsynligt følge souldronningen fra de hårde kår i 40'ernes Detroit over de tidligere udgivelser i starten af 60'erne, inden hun i 1967 lavede en aftale med Atlantic Records, der førte til årrække med store hits. Herefter kom den obligatoriske nedtur, inden hun i 1980 fik et comeback på grund af filmen "The Blues Brothers".

Hvorvidt Halle Berry skal gøre sig som sanger i filmen er en helt anden historie. Det er tidligere lykkedes Joaquin Phoenix, Val Kilmer og Sam Riley at slippe af sted med selv at synge i filmene "Walk The Line", "The Doors" og "Control". Men man kunne godt forestille sig, at det ville blive en rigelig stor mundfuld for Berry at kaste sig over klassikere som "Think", "Respect" og "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman".

Der arbejdes fortsat på manuskriptet, så det vides ikke endnu, hvornår optagelserne til filmen om Aretha Franklins liv skal begynde.

ANNONCE