Nyhed

Kaiser Chiefs kommer til Nibe

Rockkvintetten fra Leeds giver festivalkoncert

Det engelske rockorkester, postpunk-revival-kvintetten Kaiser Chiefs kommer til "den lille fede" Nibe Festival den første weekend i juli som et af festivalens hovednavne, hvor Erik Hassle, De Eneste To og Alphabeat allerede er blandt de offentliggjorte bands.

Koncerten bliver ifølge en pressemeddelelse fra festivalen ved Limfjorden Kaiser Chiefs eneste danske koncert denne sommer, og allerede nu ligger datoen fast den 1. juli:

- Det er et vaskeægte verdensnavn, som fredag d. 1. juli byder på hits som "Ruby", "Predict A Riot", "Everyday I Love You Less And Less" og "Never Miss A Beat". Det er i den grad en musikalsk "fjer i hatten", at vi til sommerens festival får mulighed for at præsentere Kaiser Chiefs i vores smukke skov, lyder det.

De livestærke englændere har flere gange besøgt Danmark i løbet af de sidste fem år. Deres seneste album "Off With Their Heads" konkluderede vores anmelder Kristian Bach til fire stjerner: "Alt i alt får Kaiser Chiefs det optimale ud af deres, med al respekt for Ricky Wilson & co, måske ikke enorme musikalske talent. For Off With Their Heads er ikke stor kunst, men bandet forsøger heller ikke at udgive sig for at være mere, end de er, og som elegant festband er de i en klasse for sig."

Rockgruppen har arbejdet på nyt album i godt et års tid, men der er indtil videre ikke kommet dato eller flere detaljer om deres opfølger, end at der skulle ske noget i løbet af 2011.

Nibe Festival finder sted i dagene den 29. juni til den 2. juli, dvs. samme dage som Roskilde Festival.

ANNONCE