Nyhed

Muse vil spille rock i rummet

Det britiske rockband Muse har afsløret, at de har planer om at være det første band til at spille i rummet

Ifølge den britiske avis The Sun har Muse-frontmand Matt Bellamy udtalt, at rockbandet håber på at diskutere muligheden for at spille koncert i rummet med Virgin-ejer Richard Branson. Muse vil benytte sig af flygigantens planer om at lancere et særligt rumskib, der skal fragte velhavede rejsende ud i rummet i den nærmeste fremtid.

Muse har spillet på de største scener i Europa såsom Wembley og alle de store festivaler og har heller aldrig været bange for store armbevægelser. I et interview med GAFFAs Kristian Bach Petersen om inspirationen til deres 2009-album "The Resistance" udtaler den britiske forsanger: 

"Folk snakker tit om, at vi er storladne og bombastiske, og vores lyd er ekstravagant og over the top, men det synes jeg faktisk ikke, vi er. Hvis du sammenligner os med Tchaikovsky eller Beethoven, synes jeg stadig, vi er ganske små og helt jordbundne."

I interviewet fra 2009 flirtede Bellamy også med ideen om at indtage rummet: "Måske er kampen her på jorden forgæves. Måske er der ikke andet at gøre end at rejse ud i rummet og starte helt forfra (...)."

Om rock i rumskibet udtaler Bellamy til formiddagsavisen The Sun, at han bestemt regner med, at det i den nærmeste fremtid bliver en mulighed at foretage turistflyvninger ud i rummet. Samtidig regner han også med, stadionrockerne skal skalere deres shows en del ned for (rent fysisk) at kunne spille i et rumskib.

Det aktive band venter dog mindst et års tid med at kaste sig ud mod det uendelige, for briterne har tidligere udtalt, at de i 2011 vil arbejde på et nyt album.

 

 

ANNONCE