Nyhed

OMD til Esbjerg

Nyeste navn til Esbjerg Rock Festival 2011 er engelske Orchestral Manoeuvres In The Dark

Folkene bag Esbjerg Rock Festival 2011 har tidligere annonceret, at man til årets festival vil kunne opleve UB40 og Moonjam, og nu er de klar med endnu et navn. Det drejer sig om engelske Orchestral Manoeuvres In The Dark, der sidste år afbrød fjorten års udgivelsespause med albummet "History Of Modern".

Efter udgivelsen af "Universal" i 1996 valgte frontmanden Andy McCluskey at forlade gruppen for at arbejde som manager og sangskriver for andre grupper. Størst succes havde han som bagmand for gruppen Atomic Kitten, der under hans ledelse udsendte tre plader, hvor de to første gik nummer et i England og genererede en lang række hits inklusive tre, der gik nummer et på den engelske singlehitliste.

I denne periode turnerede OMD videre anført af bandets anden grundlægger, Paul Humphreys, der blandt havde sunget og skrevet sangen "Souvenir" til bandet. Derudover har han arbejdet sammen med Claudia Brücken fra Propaganda i en duo med navnet Onetwo.


Men i 2006 vendte McCluskey tilbage til folden, og gruppen har siden da turneret og indspillet i et oprindelige line-up, der inkluderer trommeslageren Malcolm Holmes samt saxofonisten Martin Cooper. De fire musikere hittede i 80'erne med sange som "Enola Gay", "Souvenir", "Locomotion" og ikke mindst "If You Leave", der var inkluderer på soundtracket til filmen "Pretty In Pink".

Mon ikke disse sange med flere vil være på repertoiret, når Orchestral Manoeuvres In The Dark 18. juni lægger vejen forbi Esbjerg Rock Festival 2011. Billetter til arrangementet kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE