Nyhed

Our Broken Garden solo varmer op for Nikolaj Nørlund

Anna Brønsted aka Our Broken Garden spiller support på Nikolaj Nørlunds solotour

Anna Brønsted plus klaver står alene på scenen, når der til februar skal varmes op på Nikolaj Nørlunds solotour, og opvarmningsjobbet må også efterhånden være helt hjemmevant for Brønsted. Sammen med resten af Our Broken Garden supportede sangerinden nemlig både The Walkmen og Beach House i november sidste år.

Kan du ikke vente med drømmepoppen til februar, kan du glæde dig over, at Our Broken Gardens andensingle, "The Burial", udkommer på mandag, og at man d. 28. januar kan opleve Our Broken Garden som fuldtalligt band, når de optræder til "Vegas Udvalgte".

I aften afgøres det desuden, om Our Broken Garden vinder prisen som Årets P3 Talent. Til showet P3 Guld skal Anna Brønsted og co. kæmpe om DR's gunst side om side med Kellermensch, Nabiha, Treefight For Sunlight og Agnes Obel.

GAFFAs Ole Rosenstand Svidt var også begejstret for Our Broken Garden, da de udgav deres andet album "Golden Sea". Pladen modtog fire stjerner og fik følgende ord med på vejen:

"Adskillige sange er udsmykket med flotte strygerarrangementer, og midt i det hele finder vi Anna Brønsteds sfæriske og tilbageholdte vokal. Til tider bliver hendes stemme lige lidt for luftig, men det er kun en mindre skønhedsplet på et smukt, stemningsfuldt album, som egner sig fortrinligt til efterårets farver."

Store udenlandske aktører såsom Q, Mojo, Uncut og NME kastede ligeledes rundhåndet med stjerner og gav albummet tæt på topkarakter, da det udkom i oktober sidste år.

Our Broken Garden (solo) spiller support for Nikolaj Nørlund på følgende datoer:

Fredag den 4/2 Gimle, Roskilde

Lørdag den 12/2 Dexter, Odense

Torsdag den 17/2 Forbrændingen, Albertslund

Fredag den 18/2 Studenterhuset Aalborg

Lørdan den 19/2 Det Bruunske, Fredericia

Torsdag den 24/2 Copenhagen Jazzhouse

Lørdag den 26/2 Cabaret Scenen Portalen, Greve

ANNONCE