Nyhed

Stine Kinck giver sin første danske koncert

Soul-, pop- og reggae-sangerinden kan opleves på Rust førstkommende lørdag

Soul-, pop- og reggae-sangerinden Stine Kinck har allerede fået en del spilletid på P3 med sine singler "Kom Med Mig" og "Kys" fra henholdsvis sidste sommer og denne vinter, og 28. februar udgiver hun sit debutalbum.

Stine Kinck har i fem år boet i New York og været en del af neo-soul-scenen her, men hun har aldrig givet koncert i Danmark som solist, selvom hun flyttede tilbage til Danmark for to år siden, men nu sker det. Lørdag den 28. januar gæster Stine Kinck Rust i København.

Stine Kinck blander pop, soul og reggae, og hendes debutalbum er blevet skabt i samarbejde med reggaeproducerne Donkey Sound alias Pharfar, Rasmus Allin og Fresh-I. Donkey Sound er også en del af det band, der bakker Stine Kinck op live på lørdag. Det unge soundsystem Young Blood vil varme op til koncerten, som begynder klokken 22.00.

Pharfar var også produceren bag afdøde Natasja, og der er da også visse musikalske fællestræk mellem Natasja og Stine Kinck, ligesom de deler pladeselskab – Playground Music - men Stine Kinck er mere påvirket af pop og soul, end Natasja var.

Tilbage i 90'erne var Stine Kinck i en periode korsanger for Savage Rose, ligesom hun som 17-årig i 1998 afløste Mai-Britt Vingsøe i pop/rap-gruppen Los Umbrellos med rapperen Al Agami i front. Hun har også medvirket på Filurs andet album "Deeply Superficial" fra 2002 og været på turné med Hvid Sjokolade.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live

ANNONCE