Nyhed

The National til Smuk Fest

Brooklyn-bandet lægger til august vejen forbi bøgeskoven i Skanderborg

Da GAFFAs skribenter skulle kåre årets album for 2010, var det kun Arcade Fire, der kunne slå "High Violet" med The National, og da læserne skulle bestemme de nominerede til GAFFA Prisen, satte bandet sig på pladser i tre forskellige kategorier. Så The National kan vel bedst beskrives som et særdeles populært band herhjemme, og der er derfor formodentlig mange, der vil se frem til at opleve bandet til Danmarks Smukkeste Festival 2011.

Det er der da også god grund til, specielt når man kigger på de anmeldelser, bandet har fået for deres efterhånden mange besøg i Danmark. Senest er det endda blevet til en seksstjernet anmeldelse for deres koncert i KB Hallen i november sidste år.

Bandet optrådte også på sidste års Roskilde Festival, og til februar lægger de vejen forbi Scandinavian Congress Center i Århus, så man kan vel efterhånden begynde at forvente, at Matt Berninger og de øvrige medlemmer kan præsentere de fleste af sangene på dansk, når de når til Skanderborg.


Her er bandet nu blevet tilføjet et program, der inkluderer Ozzy Osbourne og Robyn samt danske navne som Trentemøller og D-A-D. Alle navnene kan opleves til Danmarks Smukkeste Festival 2011, der afvikles i Skanderborg i dagene 10.-14. august. Billetter til årets festival kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE