Nyhed

Kaiser Chiefs til Århus

De albumaktuelle englændere gæster Train til efteråret

I sidste måned udgav anmelderroste Kaiser Chiefs deres fjerde album "The Future is Medieval" - i første omgang i form af tyve digitale skæringer, som fans selv kunne sammensætte et ti sanges album af på gruppens hjemmeside. Siden er albummet dog også udkommet som konventional cd, som dog ikke imponerede GAFFAS  anmelder, der ligesom flere kolleger pegede på fraværet af hitmateriale mellem de tretten sange.

"Kaiser Chiefs plejer at være sikre leverandører af minimum et par catchy hits, ofte flere. Det gør det skuffende at sidde igennem 13 skæringer med drengene uden ét omkvæd, der skriger på at blive skreget med på", skrev Kristian Bach Petersen således om albummet. Nuvel, gruppen har til gengæld ry for at være et særdeles energisk liveband, og mon ikke der også bliver rift om biletterne, når Leeds-gruppen gæster Århus den 20. november.

Hyppige gæster herhjemme

Bandet har tidligerede givet adskillige koncerter herhjemme. I 2006 gav de koncert på Roskilde Festival i kølvandet på debutalbummet "Employmant" fra 2005, som iøvrigt indbragte gruppen tre Brit Awards, og siden har gruppen blandt andet været forbi Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg (2008), Vega og Plænen i Tivoli i København (2009) og senest på Nibe Festival 2011 tidligere på sommeren. Gruppen må således siges at være forholdsvis hyppige gæster herhjemme, om end det er første gang, de optræder i Århus.

Billetter til efterårets koncert koster 260 kroner ekskl gebyr, og kan købes via ebillet eller i Stereo Studios butikker.

ANNONCE