Nyhed

Negash Ali klar med ny single

Den aarhusianske rapper udsender sit andet album, inden året er omme

Siden udgivelsen af sit debutalbum "Asmarino" fra 2008 har rapperen Negash Ali haft vind i sejlene og rejst rundt i udlandet med sin musik og dybe vokal i bagagen, hvilket har resulteret i en US-udgivelse gennem pladeselskaberne Raw Poetix/Orchard. Og nu er han på vej med nyt.

Debutalbummet modtog fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Christian Grubert, som blandt andet skrev:

"Vi er kun lige begyndt, men dette kunne være en af årets bedste udgivelser (...) Med sin families flygtningebaggrund og sin barndom på asylcentre er Negash ikke din standard-danske rapper, det står klart fra get go. Her er indhold, intelligens, en bred horisont og en åbenhed, som er sjælden herhjemme".

På sin rejse rundt i udlandet har Negash Ali brugt meget tid i Frankrig, hvor han i samarbejde med prominente franske dj's har udarbejdet, hvad der bliver singleudgivelser i efteråret.

Derudover har han i løbet af det seneste år indtrådt scener med navne som Nas, Damian Marley, MF Doom & Neyo og optrådt i Paris, London, Los Angeles og Berlin.

Rapperen er netop nu ved at lægge sidste hånd på sit andet album "The Exaggeration", som forventes på gaden, inden året er omme.

Første udspil fra det kommende album udkom i februar og bærer titlen "Ego". Nu ligger der en ny single klar med titlen "Politics" med tilhørende video, der har danske Young og engelsk/jamaicanske Wayne Beckford som medvirkende.

Negash Ali kan opleves i Store Vega i København den 14. august, hvor han optræder som support for Wiz Khalifa.

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.


 

ANNONCE