Nyhed

Ny dato på koncert med Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright

Koncerten, der regnede væk i lørdags, afvikles på lørdag den 9. juli

Lørdag aften skulle de tre kvindelige jazzsangere, Angelique Kidjo, Dianne Reeves og Lizz Wright, have indtaget Koncertsalen i Tivoli med deres koncert Sing The Truth. Men så kom skybruddet, der betød, at koncerten måtte aflyses i sidste øjeblik foran et forventningsfyldt publikum, der derfor måtte vende hjemad med uforrettet sag i silende regn.

Siden da har folk i Tivoli arbejdet hårdt på at få alt vandet ud af Akvariefoyeren og selv om der i disse timer stadig bliver arbejdet med udpumpning, kan Tivoli nu tilbyde alle de, der har købt billet, en ny koncert, som finder sted på lørdag den 9. juli kl. 20:00 i Koncertsalen i Tivoli.

Alle, der havde billet til den aflyste koncert, kan bruge deres eksisterende billet til at deltage i erstatningskoncerten. Man kan også få pengene retur, hvis man er forhindret i komme til koncerten den 9. juli.

Der er også stadig mulighed for at købe billet, da koncerten ikke var helt udsolgt i lørdags. Billetter købt til den aflyste koncert den 2. juli, kan bruges til denne koncert eller refunderes ved at skrive til [email protected] inden fredag den 8. juli kl. 16.00.

Executive Producer i Tivoli, Rune Erbs Ledet, siger:

"Jeg har aldrig prøvet noget lignende til en koncert. Det var en stor skuffelse for artisterne, der havde det rigtigt skidt med aflysningen. De er derfor ekstra glade over, at vi nu har fået sat en ny dato på koncerten. Publikum tog det heldigvis flot lørdag aften og nu ser jeg frem til en magisk aften i Koncertsalen på lørdag". 

 

ANNONCE