Nyhed

Emil de Waal og Spejderrobot udgiver album i pizzabakke

Duoens andet udspil kan købes på københavnske pizzeriaer

"Nr. 2" er titlen på Emil de Waal og Spejderrobots nye plade som udkommer til juli på en ny og kreativ måde. Den skal nemlig erhverves i de københavnske pizzeriaer, hvor man får adgang til musikken via en specialdesignet pizzabakke.

Musikbranchen har de seneste år måtte erkende, at det fysiske salg af musik globalt set er faldet. Derfor har Emil de Waal og Spejderrobot valgt at udfordre de gængse distributionsmuligheder i samarbejde med reklamebureauet SELIGEMIG.

"Nr. 2" bliver derfor ikke solgt i sin normale fysiske form som cd eller lp, men som pizzabakke, der både indeholder en pizza og en unik kode i pizzabakkens låg, hvorpå albummets titel, forside og covernotes er trykt. Koden giver køberen adgang til at downloade albummet med det samme. 


"Det er ingen hemmelighed, at rigtig mange musikforbrugere i dag afvikler deres musik fra deres laptop eller smartphone. Der er derfor ikke de store præferencer for at købe musikken på vinyl eller cd, hvilket faldt fint i hak med SELIGEMIGs idé om at distribuere "Nr. 2" i omgivelser, hvor man også kunne tilbyde noget ekstra, man kunne bruge nu og her sammen med musikken", siger Emil de Waal om den kreative form for udgivelse.

Albummet vil ifølge en pressemeddelelse indeholde Emil de Waals syrede og energiske lyde og trommer i intenst samspil med Spejderrobots unikke elektroniske univers. Desuden er der gæsteoptrædener fra nogle af de musikere de to har mødt på deres turnéer rundt om i verden. Blandt andet medvirker den kinesiske sanger og multiinstrumentalist Xiao He, og den fransk-danske avantgarde-guitarist Hasse Poulsen på pladen.

På hjemmesiden NummerTo.dk kan interesserede se, hvilke pizzeriaer der sælger "Nr. 2", og efter at have startet salget på de københavnske pizzeriaer, vil pladen kunne købes i pizzeriaer i resten af landet og i udlandet.


ANNONCE