Nyhed

Plugout er klar med programmet

Den elektroniske festival byder på masser af koncerter samt workshops for festivalens besøgende

Når Plugout løber af stablen til maj på renæssanceslottet Engelsholm nær Vejle, er det med navne som F.U.K.T, BandAne og Spejderrobot (billedet) på plakaten. 

Plugout retter sig mod et publikum med interesse for ny og eksperimenterende elektronisk musik. Festivalens tre scener vil præsentere henholdsvis eksperimentel elektronisk musik og bassmusic, og med udsigt over en smuk sø vil der være et lounge område med mere afdæmpet musik.

Udover de allerede nævnte navne byder festivalen på koncerter med navne som La Cuchina Som Sistema, Vebak, Nappion, Rewolmer, Julian Leker, Inga Dinga, Lamburg Tony og K-Hole Jam. 


Det er ikke bare livemusik, man kan opleve på Plugout. Mikael Elkjær og Ane Østergaard, alias Spejderrobot og BandAne, vil stå for en workshop, hvor folk kan medbringe hjemmelavet musik og få feedback. Der kan selvfølgelig også stilles spørgsmål til de to kunstnere.

Engelsholm Slot rummer til daglig Engelsholm Højskole, der som en af de eneste højskoler i landet tilbyder elektronisk musik som fag. En gruppe af eleverne fra den elektroniske linje har selv stået for at arrangere Plugout, og mange af dem vil også optræde på festivalen, som kan bryste sig af tidligere navne som Bjørn Svin, Rumpistol, Goodiepal og Murcof.

Plugout afholdes i dagene 19.-20. maj, og man kan se det fulde line-up og læse mere om billetter på festivalens hjemmeside eller følge med på facebook.


ANNONCE