Nyhed

Spejderrobot laver musik til teaterstykke

Den elektroniske musiker Mikael Elkjær arbejder sammen med Teater NoDomain

Den 13. september har Teater NoDomain i Odense premiere på forestillingen "Lindø Lukket". Musiker og produceren Spejderrobot, med det borgerlige navn Mikael Elkjær, har i samarbejde med guitaristen Steffen Schackinger og bassist/producer Bo Gryholt lavet musikken.

""Lindø Lukket" er en drømmeagtig teaterperformance om forandring som grundvilkår for vanedyret over dem alle – mennesket. Det er en poetisk og stærk visuel fortælling om hvad identitet er, og hvad vi kommer i stedet, når noget af den fjernes. Og så er "Lindø Lukket" en scenisk bearbejdning af den situation som tusindvis af mennesker pt. står i", skriver NoDomain, som specielt til denne forestilling har allieret sig med musikeren Spejderrobot.

I 2008 albumdebuterede Spejderrobot med udgivelsen "Falder Baglæns Ind I Igår", der fik meget flotte anmeldelser, også i GAFFA, hvor Thomas Borre diskede op med fem ud af seks stjerner. Borre skrev blandt andet: "Falder Baglæns Ind I I går" er en fremragende debut, som cementerer, at laptop-electronicaen igen er inde i et betydningsfuldt opsving – og SpejderRobot har helt klart førertrøjen på." 


Siden har endnu to udgivelser set dagens lys, og Spejderrobot har derudover yderligere to album i bagagen, som er blevet til i samarbejde med trommeslageren Emil de Waal. Nu kan man så opleve Spejderrobots elektroniske toner i teatersammenhæng fra den 13.-21. september i Odense.

Læs mere om forestillingen og køb billet på NoDomains hjemmeside.

ANNONCE