Nyhed

Gnarls Barkley indspiller nyt

Cee Lo Green og producer-makkeren Danger Mouse er på vej i studiet for at indspille et nyt album

Efter tre års udgivelsespause og diverse sideprojekter er sanger Cee Lo Green og producer Danger Mouse nu igen klar til at kaste sig over Gnarls Barkley. I hvert fald har sangeren netop udtalt, at der er et nyt album på vej fra duoen.

Gnarls Barkley blev dannet i 2005 og debuterede året efter med albummet "St. Elsewhere", hvor de hittede med singlen "Crazy" som fik en frontplacering på den engelske hitliste og blev en landeplage verden over. Den ene halvdel af duoen, Cee-Lo Green, har i følge Gigwise netop afsløret overfor US Weekly, at han og makkeren snart går i studiet for at indspille deres tredje album, som bliver efterfølgeren til "The Odd Couple" fra 2008. Dengang tildelte GAFFAs anmelder Thomas Borre fem ud af seks stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"I centrum for det hele står Cee-Los formidable vokale håndværk som en glasur på en stadig sprudlende og yderst velsmagende lagkage".

Cee-Lo som lige nu varmer op for Rihanna i USA og netop har fornærmet fans ved at rette en "anti-gay"-bemærkning på det sociale medie Twitter mod en journalist vil til dette års Glastonbury Festival optræde i selskab med Big Boi og Janelle Monae. Efter det følger flere amerikanske koncerter så turen i studiet bliver nok først igangsat til august.

ANNONCE