Nyhed

The Gaslight Anthem-sanger danner nyt band

Brian Fallons sideprojekt har fået navnet The Horrible Crowes, og bandet udgiver debuten til september

Senere på måneden kan man opleve New Jersey-bandet The Gaslight Anthem på både Voxhall i Århus og som opvarmning til Foo Fighters på Refshaleøen i København, og skulle man efter disse koncerter have fået smag for det Springsteen-elskende band og i særdeleshed dets forsanger, Brian Fallon, kan man roligt glæde sig til nyt fra dennes hånd.

Fallon har nemlig slået pjalterne sammen med vennen Ian Perkins, og under navnet The Horrible Crowes udsender de to albummet "Elsie" den 5. september. I producerstolen sidder Ted Hutt, der er bedst kendt for sit samarbejde med Dropkick Murphys.

Hvor Fallon i The Gaslight Anthem aldrig har lagt skjul på sin forkærlighed for en vis anden musikalsk New Jersey-personlighed, har han i forbindelse med The Horrible Crowes fundet andre og mørkere musikalske inspirationskilder, og til gigwise.com udtaler han:

"Lige så meget som jeg i The Gaslight Anthem fantaserer om at være Bruce Springsteen, har jeg også en fantasi om at være Tom Waits eller Greg Dulli. De nye sange er ret dystre. De er en slags hymner til ensomme mennesker. Det er en tur igennem et sammenbrud, og man bliver ført igennem galskab for forhåbentlig at ende med en følelse af frigørelse."

The Gaslight Anthem kan opleves i Århus den 15. juni, i Kønehavn den 21. juni, og "Elsie" er som sagt på gaden den 5. september.

 

ANNONCE