Nyhed

The Kooks på vej med treer

Den engelske gruppe har netop indspillet det nye album, der er på gaden til efteråret

The Kooks er klar med deres tredie udspil, der ifølge forsanger Luke Pritschard markerer en ny begyndelse for bandet. Albummet har fået titlen "Junk Of The Heart", og udkommer til september.

Det nye album skulle efter sigende være noget anderledes end tidligere udspil fra gruppen. 

"Måden vi arbejder på har ændret sig. Vi er ikke bare et band der larmer i et lokale mere. Vi er virkelig kommet videre, og jeg er rigtig stolt af, hvad vi har skabt. Der er elementer af al den musik vi nogensinde har elsket i den nye plade, men den bærer stadig præg af vores rødder. Junk Of The Heart er meget anderledes og noget som ingen har hørt før. Det er upbeat – det er et album man kan spille i solen…", fortæller Pritchard om den nye plade.


Albummet er skrevet og indspillet i London og L.A. gennem de sidste ni måneder, og er produceret af Tony Hoffer, og indeholder ifølge en pressemeddelelse "en række lyse og følelsesladede dybe melodiske pop-perler". 

Den musikalske inspiration er mangesidet og hentet fra noget så forskelligt som elektronisk musik, Rolling Stones, strygekvartetter og hiphop.

"Jeg har lyttet til Lykke Li og LCD Soundsystem og jeg fandt dem meget inspirerende. De gav mig lyst til at lave noget, der virkelig er oppe i tiden. Jeg vil dog altid elske musik fra 60- og 70'erne, det er mine rødder", fortsætter Pritchard.


"Junk Of The Heart" udkommer den 12. september. Titelnummeret er ude som singleforløber 28. august.

ANNONCE