Nyhed

The Kooks til Vega

Bandet følger op på udgivelsen af deres tredje album med en dansk koncert til november

Engelske The Kooks varslede tidligere på måneden, at de var ved at være klar med album nummer tre, og nu forlyder det, at de også er ved at være klar til at spille sangene live for et dansk publikum. Bandet skal i hvert fald give koncert i Store Vega 4. november.

Bandet debuterede i 2006 med "Inside Inside In/Inside Out", der i flere måneder lå på den engelske Top 20-liste, solgte mere end 1 million plader i England og over 2 millioner på verdensplan. I 2008 udgav de deres andet album "Konk" som solgte guld i både England samt Irland, og nu er de klar med album nummer tre, som The Kooks kalder en ny begyndelse for bandet. Albummet har fået titlen "Junk Of The Heart" og udkommer 12. september.

Knap to måneder senere kan man få mulighed for at høre de nye sange live blandt ind mellem hits som "Eddie's Gun", "She Moves in Her Own Way", "Always Where I Need to Be" og "Naïve", når de lægger vejen forbi København.


The Kooks kan opleves i Store Vega 4. november, og billetter kan købes fra fredag den 17. juni via billetlugen.dk samt Fona landet over.

ANNONCE