Nyhed

Wonderfestiwall er klar med nye navne

Seks nye navne står nu klar til den bornholmske Wonderfestiwall i august

Programmet for dette års Wonderfestiwall har netop fået tilføjet seks nye navne, der alle kan opleves til den bornholmske festival sidste weekend i august. Heriblandt finder man svenske Jonathan Johansson (billedet), der senere i år forventes at stå klar med sit andet album.

Den svenske sangskriver er ikke dagens eneste udenlandske tilføjelse til programmet, der også kommer til at inkludere et besøg fra de tyske "mash-up, ghetto-tech, electro klubfætre" Schlachthofbronx, som også gæstede dette års Distortion Festival i København.

Om de nye tilføjelser udtaler to af arrangørerne bag Wonderfestiwall Daniel M. Jensen og Troels D. Holmsted i en pressemeddelelse:

"Folk kan se frem til en Wonderfestiwall på et endnu højere niveau, vi har rigtig rigtig mange spændende ting på tapetet, bl.a. et hovednavn mere, som vi glæder os rigtig meget til at præsentere inden længe, men her er en lille forsmag".

Der tilføjes i dag desuden fire danske navne i form af When Saints Go Machine, Kato, Ignug samt Buttenschøn og Aakjær.

De sættes nu på en plakat, hvor man allerede kan finde Kashmir, Lucy Love, The Floor Is Made Of Lava og svenske Slagsmålsklubben, hvilket får arrangørerne til at kalde programmet "det mest interessante og alsidige program nogensinde set samlet på Bornholm".

I de kommende uger vil resten af programmet blive afsløret.

Wonderfestiwall vil blive afviklet ra den 25.-27. august på Bornholm.

ANNONCE