Nyhed

A Friend In London gik videre fra semifinalen

Danmark er således repræsenteret ved den store finale i Det Europæiske Melodi Grand Prix i Düsseldorf

Ved gårsdagens semifinale i Det Europæiske Melodi Grand Prix rykkede Danmarks bidrag "New Tomorrow" med A Friend In London videre til finalen.

Her skal Tim Schou (vokal/guitar), Sebastian Vinther (guitar/vokal), Aske Damm Bramming (bas) og Esben Svane (trommer) kæmpe om sejren mod de 24 øvrige lande, der er gået videre til finalen. Heriblandt et nordisk felt, der sammen med Danmark består af Finland, Island og Sverige – Norge gik ikke videre fra semifinalen.

"New Tomorrow" er skrevet af Lise Cabble og Jakob Glæsner, og DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme er sikker på, at nummeret og A Friend In London ligger højt hos de europæiske tv-seere.

"Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om, at vores danske bidrag var en finaleplads værdig. Nu glæder jeg mig bare til at se dem stryge helt til tops," fortæller han til dr.dk.

A Friend In London skal dyste imod følgende lande i nedenstående rækkefølge:

1. Finland

2. Bosnien-Hercegovina

3. Danmark

4. Litauen

5. Ungarn

6. Irland

7. Sverige

8. Estland

9. Grækenland

10. Rusland

11. Frankrig

12. Italien

13. Schweiz

14. Storbritanien

15. Moldova

16. Tyskland

17. Rumænien

18. Østrig

19. Aserbajdsjan

20. Slovenien

21. Island

22. Spanien

23. Ukraine

24. Serbien

25. Georgien

Således skal A Friend In London spille som nummer 3 ved finalen, der finder sted i morgen den 14. maj, og som bliver sendt direkte fra Düsseldorf på DR1 og DR HD klokken 21.00.  

ANNONCE