Nyhed

DSB lancerer kørende festival

Sounds indtager de københavnske S-toge med Alphabeat, Fallulah, Carpark North og Burhan G på programmet

Lørdag 10. september slår DSB togdørene op til musikfestivalen Sounds, der med hovedstadens S-tog som omdrejningspunkt bliver landets første kørende festival.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at festivaldeltagerne bliver kørt rundt til fem forskellige S-togsstationer i København, og ved hver station vil man kunne opleve koncerter med blandt andet Alphabeat (billedet), Fallulah, Carpark North og Burhan G.

Med i festivalbilletten følger samtidig gratis transport dagen igennem, så man frit kan køre med S-toget i alle hovedstadszonerne og opleve de enkelte scener, som bliver placeret ved Ny Ellebjerg, Bispebjerg, Nørreport, Vanløse og Enghave Station.

- Vi vil gerne vise, at S-tog skaber fantastiske muligheder for, at mennesker kan mødes, og at vi er dem, der samler hovedstadsregionen. Sammen med vores kunder skaber vi oplevelser, og S-tog er meget mere end blot at flytte sig fra et sted til et andet, siger salgsdirektør hos DSB's S-tog, Niklas Marschall.

Programmet til Sounds opdateres løbende med flere danske bands og solister, og samtidig meddeler arrangørerne også, at festivalen får plads til ti navne fra det hjemlige vækstlag.

De ti upcoming-acts udvælges via en konkurrence før festivaldagen. Tilmelding og yderligere informatione om dette findes på Sounds' hjemmeside. Her kan man også løbende holde øje med offentliggørelser af nye navne til programmet.

Billetter til festivalen kan købes hos DSB

ANNONCE