Nyhed

Køb Spot-koncerter som download

Udvalgte koncerter fra årets Spot Festival kan købes som download via Next2Live

Spot Festival er i fuld gang, og nu har du mulighed for at genhøre en række af koncerterne, eller høre de koncerter, du gik glip af, via Next2Live. Next2Live er en ny service udbudt af Billetlugen, hvor du kan købe koncerterne som download i høj lydkvalitet ganske kort efter, at koncerterne har fundet sted.

Next2Live lægger efter eget udsagn vægt på at optage i professionel, digital lydkvalitet af landets bedste teknikere, ligesom optagelserne er godkendt af de optrædende kunstnere.

Koncertoptagelserne fra Spot Festival koster mellem 29 og 49 kroner og leveres senest 48 timer efter, at koncerten har fundet sted. Koncerterne kan afspilles på ens computer, brændes på en cd, flyttes til ens mobiltelefon eller flyttes til ens iPod eller anden mp3-afspiller.


Next2Lives Spot-dækning er samtidig startskuddet på Next2Live, som nu lancerer koncertoptagelser fra en lang række koncerter landet over. Prisen for en koncertoptagelse vil normalt ligge mellem 30 og 100 kroner, afhængig af lydkvaliteten og længden af koncerten.

I første omgang kan du downloade 11 af årets Spot-koncerter, blandt andet åbningskoncerten i Aarhus Domkirke med Our Broken Garden (billedet), fredagens koncert med Vinnie Who og lørdagens koncert med Hymns From Nineveh.

Læs mere hos Next2Live.


ANNONCE