Nyhed

Our Broken Garden åbner Spot

Aarhus Domkirke åbner Spot med et særligt samarbejde mellem Our Broken Garden og Gustaf Ljunggren

Før Spot Festivalen sættes i gang fredag 27. maj er der selvsagt Pre-Spot og BlueSpot, men nu lanceres der en endnu tidligere koncert, der fører Our Broken Garden sammen med Gustaf Ljunggren i Aarhus Domkirke torsdag 26. maj.

Our Broken Gardens Anna Brønsted har i samarbejde med den svenske musiker og arrangør Gustaf Ljunggren sammensat et program specielt til det store kirkerum. Dels med numre fra Our Broken Gardens repertoire – dels fra Gustaf Ljunggrens. Men de omarrangeres til lejligheden for at imødekomme det store rum, hvor "bastant rytmik og metalliske klange ville slå sig mod hvælvingerne", som det udtrykkes i en pressemeddelelse.

Til lejligheden har koncertens musikalske vært Anna Brønsted derfor allieret sig med to strygere, harpe, korsangere og altså Ljunggren og guitaristen Søren Bigum for at skabe en musik, der indstiller sig på og udvikler sig fra den akustik Domkirken har.


Om koncerten siger Our Broken Gardens Anna Brønsted:

"Jeg fik opfordringen til at lave koncerten af Spot Festivalens leder Gunnar Madsen, og jeg tror det er ud fra et fælles behov for – for en stund – at sætte tempoet ned og prøve at fokusere på det musik oprindeligt har stået for: Fællesskab og samhørighed – følelser jeg også altid har forbundet med at være i kirke. Der bliver jo masser af musik, show, farver og fest under den øvrige del af åbningsaftenen og de to efterfølgende dages festival. Den del er Our Broken Garden også med i – og det glæder vi os vildt til! Men i kirken vil jeg gerne fokusere på roen, det smukke og drømmende. Spille musik hvor man har tid til at komme i kontakt med sine egne følelser".

Der er gratis adgang til koncerten, men på grund af den begrænsede kapacitet kun med forhåndssikret billet. Den sikres som følger:

Send en mail til [email protected]. Skriv navn og telefon-nummer på de – maksimum – to personer, der ønsker adgang. Billetter udstedes efter først-til-mølle-princippet. Koncertstart er torsdag 26. maj kl. 17.30. Dørene åbnes kl. 17.00. Kom i god tid. Der lukkes ikke tilskuere ind efter koncertstart.


ANNONCE