Nyhed

Pato lancerer nyt klubkoncept

Det er københavnske spillested KB18, der danner rammen om den nye klub

"Hvad kan man få for dumme penge på KB18 i Kødbyen? Man kan få et udvalg af Pato Siebenhaars yndlings-dj's for en skaldet 20'er i døren" – sådan lyder beskrivelsen af Pato Siebenhaars nye klubkoncept, der under titlen "Pato Siebenhaar præsenterer Dumme Penge" kommer til at foregå på KB18 i Kødbyen i København, hver torsdag sommeren over.

Dumme Penge går i sin enkelhed ud på, at man ikke behøver at stå på en gæsteliste for at komme ind, og at det ikke behøver at koste en formue at gå i byen. Med inspiration fra smadrede små fester på det ydre Nørrebro i København tager Dumme Penge udgangspunkt i, at det handler om musikken, og ikke om gæstelister og dyre drinks. Således vil drikkevarerne være til at betale. 

"Pato Siebenhaar præsenterer Dumme Penge" tager sin begyndelse i morgen torsdag den 19. maj, hvor det er reggae- og dancehall-dj'en Ras Money samt Cars10, der er kendt som en del af Paulo & Cars10 og som resident dj på baren Saxons i København, der vil stå for underholdningen sammen med ophavsmanden selv, Pato.

Den næste omgang af Dumme Penge finder sted torsdag den 26. maj. Her er det PiffPaff, der spiller hip hop og r&b og Dixone, som er en af bagmændene fra Mesteren & Lærlingen samt Pato, der vil spille op.

Læs mere om Pato Siebenhaar præsenterer Dumme Penge på Facebook.

ANNONCE