Nyhed

A Friend In London skriver canadisk kontrakt

Vinderne af Dansk Melodi Grand Prix hitter på den anden side af Atlanten, hvilket medfører en kommende albumudgivelse i Canada

Under en netop afsluttet turné i Canada stiftede danske A Friend In London gode bekendtskaber. Udover at skrive kontrakt med URartist Network, som fremover vil være bandets management, skrev de også kontrakt med det canadiske pladeselskab Fontana North, hvorfra de netop har udgivet førstesinglen og vindersangen til Dansk Melodi Grand Prix, "New Tomorrow". Desuden kan bandet se frem til udgivelsen af deres debutalbum i Canada til september.

Fontana North har udgivet plader for navne som PJ Harvey, Tiësto, Cold War Kids og danske Agnes Obel i Canada, og det er den canadiske musiker og producer Greig Nori, der kommer til at samarbejde med bandet om deres debutalbum. Greig Nori har blandt andet produceret for det canadiske rockband Sum 41, og bandet har mødt produceren flere gange under deres turnéer.

Desuden har de i et stykke tid været i dialog med produceren Kevin Doyle, som de også mødtes med under turnéen i Canada. Kevin Doyle har arbejdet sammen med blandt andre Van Morrison, Kiss, Sinaed O'Connor og Andrea Bocelli, og har optaget og mixet soundtracket til storfilmen "The Passion of The Christ".

En dansk debutudgivelse lader stadig vente på sig, da bandet venter på den helt rigtige situation.

"For Danmark har vi endnu ikke signet med noget label, men været i dialog med flere. Vi ønsker ikke at forhaste os, og specielt ikke når det kommer til udgivelsen af vores debutalbum, så vi har ikke i sinde at sende en plade på gaden dagen efter Eurovision, som man måske kunne forvente", siger bandet om en dansk udgivelse. De bekræfter dog, at de arbejder på sagen.

Vil man opleve A Friend In London Live i Danmark har man chancen, når de spiller i Amager Bio den 13. april, og i Musikhuset i Århus den 16. april.

Man kan købe billetter til koncerterne via GAFFA Live og billetterne giver adgang til afterparty efter koncerterne.

Hør "New Tomorrow" her

ANNONCE