Nyhed

Maroon 5 til Danmark til december

Adam Levine & Co. gæster Vega 2. december som erstatning for den aflyste martskoncert

Forleden oplyste vi, at amerikanske Maroon 5 aflyste resten af den Europaturné, som mandag den 14. marts skulle have bragt de Los Angeles-baserede pop/rockere forbi et udsolgt Store Vega i København.

Årsagen var, at Maroon 5-forsanger, Adam Levine, har fået tildelt en rolle som dommer i det amerikanske talentshow, "The Voice", hvor han blandt andet sammen med Cee Lo Green skal opstøve og coache spirende sangtalenter.Optagelserne til showet kolliderer uheldigvis med kvintettens Europaturné, og derfor har Maroon 5 altså set sig nødsaget at udskyde turnéen til senere på året.

Nu har Maroon 5 imidlertid igen fået styr på deres kalendere, og det betyder, at de giver koncert i Store Vega 2. december. Købte billetter til den udsatte koncert kan bruges til den nye koncert. Skulle man være så uheldig at have lagt andre planer den 2. december, kan billetten refunderes, hvor den er købt.

Ventetiden kan man eksempelvis fordrive med den 22. marts at logge ind på siden www.coca-cola.com/music, hvor Maroon 5 giver deres fans mulighed for at skrive en sang online sammen med bandet, uanset hvor i verden de befinder sig.

Ved hjælp af moderne, interaktiv projektionsteknologi får bandets fans virtuel adgang til Maroon 5's studie, hvor de får mulighed for at arbejde sammen med bandet og bidrage med kreativ inspiration til tekster, riffs og rytmer til den nye sang. Hele processen varer 24 timer, og når de er omme, har bandets fans – hvis alt går efter planen – været med til at skabe en helt ny Maroon 5-sang, der vil blive delt med hele verden.
 

ANNONCE