Nyhed

Solo Sessions på Kulisselageret i Horsens

Etablerede musikere som Kim Munk fra The Broken Beats spiller soloprojekter live i Horsens sammen med mindre kendte musikere

Solo Sessions er et nyt tiltag på KulisseLageret i Horsens, der tager udgangspunkt i en koncertform der er bygget op omkring solooptrædener fra forskellige musikere, kendte som mindre kendte. Første omgang af Solo Sessions bliver afholdt lørdag 26. marts.

Meningen med projektet er at give musikere mulighed for at afprøve deres materiale foran et publikum, og samtidig give nogle af landets etablerede musikere fra forskellige bands mulighed for at optræde som solister.

Første omgang af Solo Sessions har Kim Munk (billedet) fra det århusianske band The Broken Beats på plakaten. Kim Munk, som vil optræde med blandet solomateriale, får selskab af de to nye kvindelige solister Nanna Schannong og Ida Wenøe, der begge deltog i den musikalske workshop Venue Lab i år.

19-årige Nanna Shannong er fra Næstved, og kun iført sin stemme og sin guitar fremfører hun melankolsk pop/rock. Man kan, udover koncerten i Kulisselagret, opleve Nanna Shannong i Trinnitatis Kirke i København den 31. maj. 

Ida Wenøe kommer fra Træden ved Brædstrup, og hun håndterer både flyglet og guitaren. Hendes sange er, som Nanna Shannongs, melankolske, men med inspiration fra folkemusikken.

De tre musikere kan opleve på Kulisselageret i Horsens på lørdag den 26. marts klokken 21.00.

ANNONCE