Nyhed

DMA Roots-showet klar med vært og optrædende

GAFFA.dk – alt om musik

Danish Music Awards Roots kan ny afsløre det endelige venue og vært samt hvilke underholdningskunstnere, der skal spille til begivenheden 29. november

Det var oprindeligt planen, at DMA Roots skulle have foregået på ALICE, men i stedet er det nu afsløret, at det bliver i Amager Bio – og værten bliver den danske forfatter, foredragsholder og standup komiker Sanne Søndergaard (billedet), som efterhånden er garvet til dette formål.

I august blev de nominerede til de forskellige kategorier afsløret til et lidt utraditionelt arrangement i den lille by Bjert nær Kolding, hvor Bjert Gamle Brugs var omdannet til moderne markedsplads og spillested, som blev livestreamet til hele Danmark.

LÆS OGSÅ: De nominerede til DMA Roots er offentliggjort

Ud over de nominerede afslører DMA Roots nu, at det siddende publikum vil kunne nyde liveoptrædener fra den danske stjernevokal Ida Wenøe, den pan-skandinaviske sekstet VÍÍK og Sorten Muld, som har allieret sig med den tyrkisk-kurdiske-danske trio AySay. Arrangørerne skriver i en pressemeddelelse: ”Det har sjældent virket mere påkrævet at fejre den danske musikverden og dens aktører end netop nu”

Vært Sanne Søndergaard udtaler: "Jeg glæder mig til at fejre musikken sammen med alle de nominerede. Musikken er jo det, der har hjulpet os igennem et år, hvor vi har haft alt for mange dage hver for sig. Det bliver fantastisk at uddele ros og verbale krammere til en branche, der virkelig fortjener dem”.

Daglig leder af Tempi, Torben Eik Jacobsen, glæder sig også: "DMA Roots er meget mere end et event. Gennem nomineringer, prisoverrækkelser og samarbejde med aktører fra hele landet har hædringen til formål at sætte fokus på den høje kvalitet og diversitet, roots-genrerne byder på i disse år. Og det bliver der sat en tyk streg under med de alsidige og spændende musikalske acts, vi har på scenen denne aften”.

Billetter til DMA Roots 29. november kan købes via dette link

ANNONCE