Nyhed

Stella Polaris udgiver digital ep

I næste måned udgiver chill-out-konceptet Stella Polaris den 3. digitale ep i serien ”Small Secrets”

Sidste år udkom to ud af tre digitale ep'er i serien "Small Secrets", som er et initiativ fra arrangørerne bag chill-out konceptet Stella Polaris. Den tredje ep er nu klar med dj og producer René Kirkegaard alias Cemetary (billedet) som hovednavn, og udkommer i april.

Konceptet bag "Small Secrets" er tidligere beskrevet som "tilegnet eletronica, skæve kollaborationer, nye artister, eksklusive remixes, video, art og sød galskab" af arrangørerne selv. Det går ud på, at tracks af en musiker bliver remixet af minimum tre aktører inden for den elektroniske scene. I denne omgang er det dj's og producerne Jack Rock, Aebeloe og Theodor C, der har taget sig af tracks af DJ Cemetary.

Den første ep i "Small Secrets"-serien var med Aebeloe aka Natal Zaks og indeholdt blandt andet to remix af Det Sejler i Effekter og Spejderrobot. Den anden ep var med Mikkel Metal i samarbejde med August.


I forbindelse med udgivelsen af den tredje ep vil man kunne opleve DJ Cemetary på Statens Museum for Kunst i København den 14. maj. Her vil den danske sangerinde Freja Loeb også optræde i forbindelse med Stella Polaris og Statens Museum for Kunsts fælles projekt, Night Music Gallery. Der vil senere blive annonceret to nye navne til arrangementet.

Den tredje ep i serien "Small Secrets" udkommer digitalt den 18. april.     

ANNONCE