Nyhed

Little Dragon udskyder koncerter

Bassisten Fred Wallin er blevet syg, og bandet er således nødsaget til at udskyde ugens koncerter til februar

I denne uge skulle den svenske elektro-pop-soul-med-mere-gruppe Little Dragon have spillet i Aarhus og København, men desværre er gruppens bassist Fred Wallin blevet syg, og bandet er således nødsaget til at udskyde dele af deres efterårstour, inklusive de to planlagte koncerter på henholdsvis VoxHall og Vega den 16. og 17. november.

Heldigvis er det lykkedes arrangørerne at få nye datoer på plads, så Little Dragon spiller i Danmark følgende dage:

Mandag 13. februar / VoxHall, Aarhus
Tirsdag 14. februar / Vega, København

Billetter købt til koncerterne i november er naturligvis gældende eller kan refunderes, hvor de er købt.

Little Dragon albumdebuterede i 2007 med et selvbetitlet album, som i 2009 blev fulgt op af "Machine Dreams" og i juli 2011 af "Ritual Union", som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:


"Ritual Union er en ganske hyggelig, om end lidt beskeden elektropoppet omgang, der ved de første par gennemlytninger ikke gør det store væsen af sig. Som det sig hør og bør med musik af en vis kvalitet, vokser dele af albummet dog med tiden, og numre som det yderst fine titelnummer og Precious formår da også at slå rødder i den auditive del af lytterens hukommelse."

Little Dragon spillede i øvrigt på årets Roskilde Festival, hvor den karismatiske, halvt japanske sangerinde Yukimi Nagamo også kunne opleves sidste år i selskab med Gorillaz, hvis album "Plastic Beach" hun ligeledes medvirker på.

 


ANNONCE