Nyhed

Livelaboratoriet søsætter Lab Night #2

Til Lab Night #2 sættes fokus på musikken, og dette fejres med flere koncerter med bl.a. Battlekat og Télé Rouge

Til Lab Night #2, der afholdes den 2. december, sætter Livelaboratoriet fokus på danske bands evne til at komme ud over scenekanten.

Til arrangementet optræder Battlekat (billedet), From The Sun, Télé Rouge og Naderi feat. Line Götsche Dyrholm, der krydres med Livelaboratoriets eksperimenterende lydunivers.

Efter aftenens sidste koncert overtager DJ Bonus Pater (Gefährlich, Mesteren & Lærlingen, Paté Paté) og Mosekonen Brygger.

Fokus på musikliv

Livelaboratoriet er en uafhængig forening, der arbejder med udvikling inden for koncerter og livemiljøet generelt. Deres mål er at inspirere og skabe vækst for dansk musikliv gennem debat, sparring og events.

Første Lab Night havde fokus på visuelle elementer i koncertoplevelser og denne gang er det performance/musikeres sceneoptræden, der er i fokus.

Klub GAFFA fordele

Hvis du er Klub GAFFA medlem, så koster billetten kun 70 kr. Du skal blot logge ind på klub.gaffa.dk og finde et link til billetkøb.

Lab Night #2 løber som sagt af stablen fredag den 2. december kl. 21.00 – 05.00 i Pumpehuset i København. Billetpris er 100 kr., og de kan købes her.

Du kan læse mere om konceptet på http://www.labnight.dk.

ANNONCE