Nyhed

Mystiske Battlekat er på vej med ep og single

Se videoen til den nye single "Rituals That Make The Rain Fall", som netop er udkommet

Det danske band Battekat er nu klar med en ny single og en musikvideo, og desuden har de en ep på vej. I oktober sidste år udsendte københavnerbandet deres første udspil, ep'en "05272011-10242011", og et år senere er bandet så klar med første udspil fra den kommende udgivelse med titlen "Ocean/Wave/Form". Den første sang hedder "Rituals That Make The Rain Fall" og er netop offentliggjort.

Battlekat var omgivet af en del mystik i forbindelse med deres debut-ep. Bandet havde sat sig selv fuldstændig i baggrunden og valgt at lade fokus være 100 procent på musikken. Bandet ramte på denne måde mere end 300 internationale blogs på meget kort tid.

Tilgangen til produktionen og udtrykket på den nye ep "Ocean/Wave/Form" er meget anderledes end forgængeren, og det har været Battlekats mission at invitere folk tættere på. De har derfor indspillet ep'en live i studiet og filmet optagelsen. Battlekat har selv produceret musikken og i den proces forsøgt at bevæge sig i en mere konceptuel retning.

Singlen "Rituals That Make The Rain Fall" udkommer på mandag og handler om rituelle parringsdanse og handlingsmønstre menneske til menneske. Battlekat har lavet en musikvideo fra studiet til den kommende single, som kan ses herunder:

ANNONCE