Nyhed

Mike Sheridan, Black Act og juleklejner på Train

ULAH præsenterer "DUB - TECHNO - LIVE ... og klejner" på Train den 15. december

Eventgruppen ULAH, der står for "Ung, Lækker, Audio, Hostage", fejrer julen med lytteværdig dub og techno til arrangementet "DUB - TECHNO - LIVE ... og klejner".

De elektroniske toner leveres live af Mike Sheridan, Black Act samt DJ Domino. Hele begivenheden foregår den 15. december på Train i Aarhus, og der er adgang for alle uanset alder.

Mike Sheridan og hans talent er en sjældenhed. Han viste interesse i musik allerede som 8-årig, og mange af de toneangivende i den danske elektronika-verden så talentet og støttede det, så han allerede som 13-årig udgav sin første ep. Udviklingen kulminerede foreløbig i 2007 og 2008, hvor han optrådte på nogle af de største festivaler i Danmark.


Black Act består af en samling garvede lyd ekvilibrister, som har haft fingrene med i et utal af danske musikproduktioner. En rå-steady trommeslager, en funky synthfætter, en bjørn for lyd, samt de to Lulu Rouge-bosser Buda og T.O.M, har forenet deres lyster for den dybe dub. Black Act er en unik mulighed for at opleve dubbens mange nuancer i bedste improviserede stil.

Arrangementet foregår som sagt torsdag den 15. december klokken 20.00-00.00 på Train.

ANNONCE