Nyhed

Simple Minds giver 5x5-koncert i København

Til februar gæster skotterne fra Simple Minds Store Vega med et sæt, der udelukkende består af fem numre fra hver af bandets fem første album

Den 20. februar lægger Simple Minds vejen forbi Store Vega i København, hvor de vil spille et sæt, der består af fem numre fra hver af gruppens fem første album. 

Koncerten er en del af den såkaldte 5x5 tour, hvor Simple Minds som sagt spiller fem numre fra hver af sine fem første album "Life In A Day", "Real To Real Cacophony", "Empires And Dance", "Sons And Fascination/Sister Feelings Call" og "New Gold Dream" fra henholdvis 1979, '79, '80, '81 og '82.

Simple Minds, der i dag består af Jim Kerr, Charlie Burchill, Mel Gaynor, Andy Gillespie og Ged Grimes, udgav deres seneste og 15. album "Graffiti Soul" i 2009, men nu har gruppen altså tænkt sig at gå tilbage til rødderne, for som frontmand Jim Kerr udtaler:

"Det her er det sæt, som så mange, der sætter pris på Simple Minds, har tigget og bedt os om at spille, og endelig er det her den enestående mulighed for at se det."

I forbindelse med turneen vil Simple Minds udgive et bokssæt med titlen "Simple Minds x 5". Boksen vil indeholde alle fem album inklusive noget bonusmateriale på hver skive, herunder sjældne og hidtil uudgivne numre på cd, samt b-sider og remixes.
Billetsalget til koncerten i Store Vega starter fredag den 25. november kl. 10:00 her

 

 

ANNONCE