Nyhed

Mike Sheridan spiller i Koncerthuset

Den unge elektroniske komponist udgiver sit nye album til foråret og gæster efterfølgende Koncerthuset i april

Mike Sheridan udsender sit længeventede andet album til foråret, og efterfølgende kan man opleve en koncert med ham i Koncerthuset lørdag den 28. april.

Til foråret udkommer endelig det album, der skal følge op på Mike Sheridans meget roste "I Syv Sind", der udkom i 2008. GAFFAs anmelder gav debuten 5 stjerner med blandt andre disse ord: "Mike Sheridan kunne let få sig en karriere som filmkomponist, for det oser af stemningsfyldt dramatik klædt i kølige dub-dryppende elektronik – en fascinerende blanding."

Mike Sheridan og hans talent er en sjældenhed. Han viste interesse i musik allerede som 8-årig, og mange af de toneangivende i den danske elektronika-verden så talentet og støttede det, så han allerede som 13-årig udgav sin første ep. Udviklingen kulminerede foreløbig i 2007 og 2008, hvor han optrådte på nogle af de største festivaler i Danmark.

Koncerthuset

Til koncerten i Koncerthuset vil Mike Sheridan invitere instrumentalister og vokalister til at realisere ønsket om at opføre den kommende plade live, samt udvælge tidligere værker og opføre dem i et eksklusivt format.

Koncerten er arrangeret af PDH Music og Koncerthuset. Der er 1.200 billetter til salg i Koncertsalen. Planen er at spille for et publikum, der fylder 180 grader af salen, og dermed er pladserne bagved scenen ikke i salg.

Koncerten er lørdag den 28. april 2012 kl. 20.00.

Billetsalg starter den 6. oktober kl. 14.00 via dr.dk/koncerthuset eller billetlugen.dk.

ANNONCE