Nyhed

Malk De Koijn slår Medina

Hiphoppernes nye album "Toback To The Fromtime" ryger direkte ind på en førsteplads lige foran Medina

Fredag er hitlistedag, og traditionen tro ser GAFFA nærmere på nyheder, døgnfluer og maratonhittere på hitlisten.

Ligesom i sidste uge stryger en ny hiphopudgivelse direkte til tops på denne uges top 40-albumhitliste, der er resultatet af pladeslaget i uge 38.

Sidste fredag var det Suspekt, der med deres "Elektra" strøg til tops foran maratonhitteren Adeles "21" på en andenplads og Medina med "For Altid" på en tredjeplads. Medina havde på det tidspunkt kun været på markedet en enkelt dag og kun digitalt.

Nu har Medina så solgt plader hele sidste uge, men Malk De Koijn snupper alligevel førstepladsen for næsen af hende med deres længe ventede "Toback To The Fromtime". Dermed går Malk De Koijn i hiphop-fodsporene på Suspekt, som nye på førstepladsen.

Blandt de ialt 10 nyheder på top 40-albumhitlisten finder vi foruden Malk De Koijn også Jette Torp, der er strøget ind på en tredjeplads med hendes strækt promoverede The Carpenters-tribute "Close To You". Gavin Degraw indtager sjettepladsen med sit "Sweeter" album. Supergruppen Superheavy med Mick Jagger i spidsen er også ny på listen, og de sniger sig med i top 10 på en niendeplads.

På en 14.-plads finder vi Nabihas "More Cracks". Lige i hælene på Nabiha ligger Tony Bennett med sin "Duets II"-plade, hvor han blandt andet synger duet med nu afdøde Amy Winehouse. Kasabian indtager 17. pladsen med "Velociraptor!", og på en en 19.-plads ligger Opeth med albummet "Heritage".

I top 40 finder vi to gamle sværvægtere. Tori Amos indtager 29. pladsen med sit nye album "Night Of The Hunters", og Pearl Jam fejrer 20-års fødselsdag og sniger sig i den anledning med ind på listen på en 37.-plads med soundtracket "Pearl Jam Twenty: Original Motion Picture Soundtrack".

Rasmus Seebach ligger for 104. uge på listen med sit selvbetitlede debutalbum, der har solgt over 10 gange platin.

Selvom Medina ikke fik førstepladsen på top 40-albumhitlisten, kan hun dog trøste sig med, at hun ligger nummer et på top 40-tracklisten med sit nummer "Synd For Dig" foran Burhan G med "Jeg' I Live" og Joey Moe med "Walk Right Back", der er strøget direkte ind på en tredjeplads.

 

 

 

ANNONCE