Nyhed

Ny plade fra The Little Willies

The Little Willies vender tilbage med andet udspil ”For The Good Times”, der vil udkomme til januar

The Little Willies, der blandt andet består af Norah Jones, er nu klar med deres andet album med coversange efter deres selvbetitlede debut fra 2006. Albummet har fået titlen "For The Good Times" og vil blive udgivet i januar. 

Bandet, der består af Lee Alexander (bas), Jim Campilongo (guitar), Norah Jones (klaver, vokal), Richard Julian (guitar, vokal) og Dan Rieser (trommer), blev dannet i 2003 som en undskyldning for at spille sammen til arrangementet The Living Room på New York's Lower East Side. Men eftersom koncerten blev en kæmpe succes for både publikum og de fem musikere, valgte de at fortsætte samarbejdet.

På trods af de fem musikere kommer fra vidt forskellige steder i USA (Californien, Massachusettes, Texas, Delaware), er de alle vokset op med samme type musik, og dette har gjort, at de netop kan udføre og fortolke deres favoritter og mindre kendte sangperler.


"For The Good Times" er en countrysamling af fem erfarne musikere, som fortolker blandt andre Loretta Lynn, Willie Nelson, Johnny Cash, Kris Kristofferson, Lefty Frizell, og Dolly Parton.

Tracklisten:

  1. I Worship You (Ralph Stanley)
  2. Remember Me (Scott Wiseman)
  3. Diesel Smoke, Dangerous Curves (Cal Martin)
  4. Lovesick Blues (Cliff Friend/Irving Mills)
  5. Tommy Rockwood (Jim Campilongo)
  6. Fist City (Loretta Lynn)
  7. Permanently Lonely (Willie Nelson)
  8. Foul Owl On The Prowl (Quincy Jones/Alan Bergman/Marilyn Bergman)
  9. Wide Open Road (Johnny Cash)
  10. For The Good Times (Kris Kristofferson)
  11. If You've Got The Money I've Got The Time (Lefty Frizzell/Jim Beck)
  12. Jolene (Dolly Parton)
ANNONCE