Nyhed

Nyt fra Jonathan Johansson

Den svenske popkomet er klar med sit andet album og optræder i Anders Lund Madsens talkshow

Da svenske Jonathan Johansson i 2009 udsendte debutalbummet "En Hand i himlen" sendte han GAFFAs Lars Löbner Jeppesen helt op at ringe på seks stjerner, og nu er den unge svensker klar med en opfølger på det angiveligt så fremragende debutudspil.

31. oktober udkommer "Klagomuren", og inden da kan han opleves på dansk tv, idet han besøger Anders Lund Madsens "Det Nye Talkshow" for at fremføre singleudspillet "Stockholm" på næste fredag, den 7. oktober, i selskab med showets faste kapelmester, landsmanden Gustav Ljunggren.

Det kommende album er blevet til i samarbejde med produceren og multiinstrumentalisten Johan Eckeborn, der fungerer som kapelmester i Johanssons band og også spillede en væsentlig rolle på debutpladen, hvorfra singlen "Aldrig Ensam" herhjemme blev udnævnt til P3s Uundgåelige i 2010.

Selv karakteriserede Johansson debuten som "et koldt elektronisk hav", mens det kommende udspil snarere har karakter af "en mørk skinnende sølvbrise, der omfavner din krop".   

Hvad der præcist gemmer sig bag den poetiske formulering afsløres altså ved udgangen af oktober, og umiddelbart efter endvidere ved to danske koncerter på henholdsvis Store Vega den 3. november og dagen før på Studenterhuset i Århus.

 

Trackliste til "Klagomuren"

1. Intro

2. Stockholm
3. Centrum
4. Redan glömda
5. Under sjukhusen
6. Blommorna
7. Som om
8. Horoskop
9. Ingenting stort
10. Min ljusaste röst

 

ANNONCE